Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag03.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Arbetsmiljö

Snickeriföretag strukturerar om

Publicerad: 6 Mars 2008, 13:43


AV MARIANNE SILÉN

Snickeriföretaget Stenbergs Trä passar i samband med en omorganisation strukturera om så att företaget Mobergs blir en egen avdelning kallad Stenbergs Classic.
- Det blir en klar satsning på våra små och mellanstora snickerikunder, säger Calle Andersson, marknadschef för Stenbergs Trä.
- Förändringen görs för att ytterligare effektivisera samarbeta med den här gruppen kunder. Vi blir tydligare, lättare att nå och kan erbjuda optimerade maskinlösningar för de snickerier som har speciellt intresse för den här typen av maskiner. Det är ett sätt att värna om kärnan i svensk snickeritradition, d  v s om de kunniga snickarmästarna. Målet är att kunna erbjuda ett bra maskinprogram och moderna arbetsmetoder kombinerat med klassiskt kunnande.
Nässjö och Malmö
Ett skräddarsytt maskinexpo kommer först att inrättas i Nässjö och Malmö. Här kan man se maskinerna och här kommer speciella kundträffar att ordnas, där syftet är att öka kunskapsutbytet mellan kolleger i branschen och att informera om nyheter eller kampanjer. I Nässjö är Åke Ljungkvist marknadsansvarig och Åke Mattelin säljansvarig.
I Malmö är det Ingvar Persson som håller i rodret.
- Vi kommer att fortsätta att förvalta en 50-årig Mobergtradition, fast under nytt namn, poängterar Åke Ljungkvist.

Redaktionen

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.