onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byggavtal & Löner

Assemblin tecknar ramavtal med Göteborg Energi

Publicerad: 19 juli 2018, 04:00

Assemblin och Göteborg Energi har tecknat ramavtal gällande fjärrvärme- och fjärrkylacentraler.

Assemblin har, tillsammans med SWEP International, vunnit Göteborg Energis upphandling avseende installation av fjärrvärme- och fjärrkylacentraler. Ramavtal beräknas vara värt cirka 40 miljoner kronor.

Ämnen i artikeln:

Byggavtaletkollektivavtal

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Avtalet undertecknades den 15 juni 2018 och gäller i två år med option på ytterligare sex år. Inga volymer är garanterade men totalt beräknas det handla om cirka 40 miljoner kronor per år.

Göteborg Energi äger, driftar och underhåller 6-7 000 driftcentraler för fjärrvärme och fjärrkyla samt närmare 15 000 småhuscentraler. Ramavtalet innebär att Assemblin ska leverera och installera utrustning i fastigheternas apparatrum. Det handlar om nyinstallationer, men även underhåll av undercentraler med byte av delar. Uppdraget innefattar även projektering och dimensionering av undercentralerna, liksom demontering och bortforsling.

– Detta är mycket betydelsefullt för oss och stärker vår position hos Göteborg Energi och på marknaden, säger Christoffer Ronnerhall, Assemblins ombud för upphandlingen och filialchef Industri på Assemblin VS i Göteborg.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev