Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Byggfolk

Branschens bästa golventreprenör finns i Malmö

Publicerad: 27 November 2008, 08:20

Golv & Kakel Bernt Lövkvist AB i Malmö har utsetts till årets företag av Golvkedjan, ett företag inom golvläggning och plattsättning.


-Vi är oerhört glada och stolta över den här utmärkelsen, kommenterar Patrik Lövkvist, vd på Golv & Kakel.

-Att bland alla duktiga Golvkedjeföretag bli utsedd till det bästa företaget är givetvis oerhört hedrande för alla oss på Golv & Kakel, tillägger Patrik.
Familjeföretaget Golv & Kakel grundades 1974 och har drygt 50 medarbetare.

Utmärkelsen delades ut på den årliga Golvkedjekonferensen häromveckan, av Golvkedjans vd Stefan Aronsson och ordförande Jerker Björk.

- Av våra Golvkedjeföretag på 70 platser i Sverige var det Golv & Kakel i Malmö som fick högsta poäng enligt den omfattande kriterielista som ligger till grund för vårt val av årets företag. I år kan vi glädjande konstatera att branschens bästa golventreprenör finns i Malmö, säger Golvkedjans vd Stefan Aronsson.

Juryns motivering lyder:

- Genom ett långsiktigt och beslutsamt arbete har familjeföretaget utvecklats och breddats med marknaden. Med bra kundkontakter och god lokal förankring har Golvkedjeföretaget bibehållit sin marknadsledande position. Utmärkande för företaget är dess engagerade arbetsledare som välstrukturerat driver golv- och plattsättningsentreprenader på den skånska marknaden.

Fakta
Golvkedjan består av 47 golv- och plattsättningsföretag på över 70 platser i Sverige. Tillsammans omsätter man 1 600 miljoner kronor per år och har över 20 procent av den svenska marknaden. I Golvkedjan arbetar över 1 000 golvläggare och plattsättare.

MARIANNE SILÉN - marianne@byggindustrin.com

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.