Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byggfolk

Byggindustrin på Twitter

Publicerad: 19 juni 2009, 17:26

Byggindustrin finns från och med idag också på Twitter. Det öppnar för ett snabbare, enklare sättatt följa byggsektorns nyhetsflöde. Tidningen håller öppet sommaren igenom på nätet.


Twitter är det snabbast växande sociala mediet för närvarande. Störst i antal besökare är Google med 131 miljoner besökare under april, en ökning med nio procent sedan  april 2008.
Facebook har under samma tid vuxit från 22 miljoner till 71 miljoner, en ökning på 217 procent.
Därmed gick Facebook om tidigare tvåan MySpace, som backade från 58 miljoner till 54. Bolaget har nu flaggat för massiva uppsägningar av personal i USA  och Europa.
Den stora vinnaren det gångna året är Twitter, som ökar från drygt miljonen besökarei april 2008 till drygt 17 april 2009 - en ökning på 1 298 procent.
Twitter har blivit en plattform för både privatpersoner och mediaföretag. BBC, Reuters, NYT, Washington Post liksom svenska dagstidningar, radio och TV finns på Twitter och når denna väg nya läsare och tittare via pc och mobiler.
Adressen till Byggindustrin på twitter är http://twitter.com/byggindustrin

Staffan Åkerlund

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.