Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byggfolk

Byggmästar’n i Skåne utsett till Sveriges friskaste företag

Publicerad: 14 mars 2019, 12:55

Juryns ordförande Göran Hägglund och Carin Stoeckmann vd Byggmästar'n i Skåne.

Foto: Lars Jansson

Byggmästar’n i Skåne får utmärkelsen Sveriges friskaste företag 2018. I motiveringen tar juryn fasta på det systematiska arbetsmiljöarbetet samt höga siffror för trivsel och meningsfullhet.


Tävlingen Sveriges Friskaste Företag arrangeras av Feelgood med syftet att lyfta upp goda exempel. Alla företag i Sverige får delta. I år nominerades totalt 160 företag, varav sju utsågs till finalister.

Carin Stoeckmann, vd för Byggmästar’n i Skåne, säger att hon ser utmärkelsen som ett kvitto på att de gjort rätt samtidigt som det sporrar till att arbeta vidare.

Juryn

Göran Hägglund, styrelseordförande Feelgood tillika juryns ordförande

Irene Jensen, professor i företagshälsa vid Karolinska Institutet

Göran Johansson, tidigare ordförande för IF Metall

Ursula Berge, samhällspolitisk chef på Akademikerförbundet SSR

Joachim Morath, vd för Feelgood

Juryns motivering

Byggmästar'n i Skåne har på ett föredömligt sätt integrerat arbetsmiljöarbetet i hela verksamheten och fortsätter ständigt att utmana sig själva för att nå ännu längre. Byggmästar'n bedriver ett exemplariskt systematiskt arbetsmiljöarbete med den starka insikten om att företagets utveckling och förmåga att leverera kvalitet till sina kunder, går hand i hand med medarbetarnas utveckling, kompetens och välmående. Resultatet visar sig inte minst i väldigt höga siffror över trivsel och meningsfullhet, och det är med glädje vi utser Byggmästar’n i Skåne till Sveriges Friskaste Företag.

Elin Bennewitz

Reporter

elin@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News