Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byggfolk

"Den privata sektorn är modig och kan betala"

Publicerad: 29 november 2016, 06:25

Bild 1/2  Ulf Nordfjell är landskapsarkitekten som är lite av en doldis i Sverige, men vunnit pris på Chelsea flower show flera gånger och är kändis i utlandet.

Foto: Johanna Norin

Parkmiljöers roll i stadsbilden och bostadsprojekt har på senare år fått en allt mer framskjuten plats. Den internationellt kände landskapsarkitekten Ulf Nordfjell på Ramböll har starkt bidragit till utvecklingen. ”Jag ser en stark trend att de offentliga gröna rummen har börjat användas på ett annat sätt”, säger han.


Ämnen i artikeln:

Rambollträdgårdsarkitektur

Det är förmiddag och full aktivitet på Rambölls kontor på Hornsgatan i Stockholm. Alla konferensrum är upptagna och Ulf Nordfjells lilla kontor har inte plats för några journalister. Han guidar

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, vår omvärldsbevakning och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News