Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byggfolk

”Det handlar om att förmedla en positiv känsla”

Publicerad: 16 april 2015, 05:30

Maria Gårdlunds bolag har under flera år visat väldigt bra värden i den årliga medarbetarundersökningen Sweco Barometer.

Foto: Sweco

Maria Gårdlund är vd och seniorkonsult på Sweco Strategy. Hon har alltid varit intresserad av ledarskap och styrde föreningar redan som ung. När hon fick frågan om att bli vd redan vid 30 års ålder var det självklart att tacka ja. "Jag drivs av att ha roligt och det är spännande med en organisation som växer", säger hon.


Ämnen i artikeln:

ledarskap inom byggSwecoGuldhuset 2015Guldhuset

Att bli ung ledare på Sweco Strategy var en utmaning. Företaget är en expertorganisation där stora delar av personalen har många år i yrket. Men Maria Gårdlund fick snabbt personalstyrkan

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, vår omvärldsbevakning och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.