Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byggfolk

Ett hus blir till - Ett år med JM

Publicerad: 14 januari 2009, 14:17

Under drygt ett och ett halvt år har journalisten Annica Triberg och fotograferna Roger Turesson och Erik G Svensson besökt en stor del av JMs projekt i hela landet. Resultatet har blivit en vacker bok Ett hus blir till, där alla skeden av ett husbygge dokumenterats, från den orörda marken till det inflyttningsklara huset.


Boken Ett hus blir till är en hyllning till konsten att bygga hus där människor lever och trivs i många år, och till de medarbetare som gör det möjligt. Boken är också en gedigen tidsdokumentation av JMs verksamhet, säger Karin Ljudén, kommunikationsdirektör JM.

Ett hus blir till speglar ett år av JMs liv. Det är också för alla medarbetare som vi har gjort boken, säger Johan Skoglund, vd på JM. Alla är lika viktiga, säger han i förordet. Från snickare, betongarbetare, säljare, kranförare, arkitekter, platschefer, projektledare, inredare, murare, affärsutvecklare…


Fakta
Ett hus blir till
Bokförlaget Max Ström
Text Annica Triberg
Foto Roger Turesson och Erik G Svensson samt Elias Lindén (för och eftersättssidor)
Formgivning Patric Leo
Original Petra Ahston Inkapööl
Repro: Linjepunkt, Falun
Tryck Graphicom, Italien

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.