Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byggfolk

Experter på flygteknik lämnar Swedavia för Structor

Publicerad: 30 oktober 2019, 07:19

Structor installationsteknik har rekryterat Roger Sundberg och Christian Wising från Swedavia, båda experter inom flygplatsteknik, en anpassning efter en högre efterfrågan på området.


– Vi märker av en stor efterfrågan på utveckling, anpassning och underhåll av tekniska system på flygplatser, inte minst inom elsäkerhetsområdet. Vi är därför jätteglada över att Roger Sundberg och Christian Wising väljer att stärka upp vårt team. Nu ser vi fram emot att ta oss an fler och mer komplexa uppdrag på marknaden, säger Tobias Fröling, vd på Structor, i ett pressmeddelande.

Expert på flygplatser

Roger Sundberg har närmare tjugofem års erfarenhet av projekt och driftsfrågor på flygplatser och Christian Wising har länge jobbat som teknisk konsult inom flygplatstekniska system med särskild inriktning mot elsystem.

– Det är entreprenörsandan i mig som fick mig att ta steget till Structor. Jag drivs av att hitta nya lösningar med säkerhet, långsiktighet och hållbarhet i fokus, säger Roger Sundberg i en presskommentar.

Christian Wising säger att det blir roligt att få ingå i specialistteamet på Structor.

– Tillsammans maxar vi erbjudandet gentemot våra kunder, säger han i ett pressmeddelande.

Ett 40-tal medarbetare

Structor Installationsteknik AB har ett 40-tal medarbetare med kompetens inom bland annat VVS-, styr- och övervakning-, sprinkler-, el och teleinstallationer samt energistudier och beräkningar.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.