Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byggfolk

Greppar klubban i byggkoncernen

Publicerad: 15 januari 2020, 08:46

Cecilia Marlow är ny styrelseordförande i Wästbygg Gruppen. Hon efterträder Andreas von Hedenberg som haft rollen sedan 2013.


Cecilia Marlow är meriterad i styrelsesammanhang. Utöver Wästbygg är hon ordförande i Kivra och Svenska Handelsfastigheter. Dessutom sitter hon i styrelsen för bland andra Internationella Engelska Skolan, Fazer, Mathem och Clas Ohlson.

– Den breda erfarenhet från såväl privata som publika bolag som Cecilia har är värdefull för Wästbygg Gruppens fortsatta utveckling. En ytterligare bonus är hennes erfarenhet från skolvärlden, utifrån den satsning som vi gör på samhällsfastigheter och på att möta det stora behov som finns av fler skolor, förskolor och äldreboenden, säger Wästbygg Gruppens koncernchef Jörgen Andersson i ett pressmeddelande.

Utöver ett intresse för företaget som helhet var det Wästbyggs arbete med värdegrund och långsiktig hållbarhet som attraherade Cecilia Marlow.

– Wästbygg Gruppen är ett mycket välskött bolag med tydligt fokus och med goda värderingar som genomsyrar hela verksamheten. Det skapar en kultur som jag trivs i. Ambitionerna inom hållbarhet är mycket höga och hållbarhetsarbetet har hög prioritet både på strategisk nivå och konkret i det dagliga arbetet, vilket är viktigt för mig. På ett mer övergripande plan ser jag fram emot att kunna bidra till ett bra och framåtlutat styrelsearbete i nära samarbete med Jörgen, säger Cecilia Marlow.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News