Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byggfolk

Hon är branschens bråkigaste bygg-vd

Publicerad: 9 januari 2020, 04:34

Jessica Löfström är flerfaldigt prisad för arbete och engagemang. ”Utmärkelserna hjälper mig i mina nya mål. Det är svårt att säga att ´det där är bara en galen kärring som står och skriker´ om någon som just har fått pris”, säger hon.

Foto: Nomi Melin Lundgren

Orädd, rättfram och högljudd har Jessica Löfström utmanat och ruskat om branschen. Men i våras insåg grundaren av Expanderamera att hon blivit en belastning för sitt eget företag. Frispråkigheten har sitt pris och nu tar hon sig an nya utmaningar.


Ämnen i artikeln:

bemanningsvartjobbExpanderamerabemanning

Jessica Löfström är på Ica Maxi vid Lindhagensplan för att hämta en stor, 40-bitars tårta för vidare levererans till Cobab i Huddinge. Företaget var först ut att skriva på Id06-upproret

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, vår omvärldsbevakning och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News