Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byggfolk

Hon blir vd för Tyréns Sverige

Publicerad: 16 april 2021, 08:03

Cecilia Granath är ny vd på Tyréns.

Foto: Peter Rutherhagen

Bolagets Sverigechef tar över vd-posten för Tyréns Sverige. Hon efterträder Johan Dozzi, som fortsätter som CEO för Tyrénskoncernen.


Ämnen i artikeln:

Tyréns

Cecilia Granath har arbetat inom Tyréns sedan år 2001. Hon har haft olika linjechefsroller genom åren och har senast varit chef för bolagets svenska verksamhet. 

– Tyréns står i dag starka på den svenska marknaden inom samhällsbyggnad och jag ser stora möjligheter framåt. Nu ser jag fram emot att fortsätta denna utvecklingsresa tillsammans med kunder och medarbetare, för att göra skillnad och skapa framtidens samhälle, säger Cecilia Granath, ny vd för Tyréns Sverige.

Johan Dozzi, CEO för Tyrénskoncernen, gläds över att Cecilia tar över vd-klubban.

– Cecilia har som Sverigechef och tidigare regionchef visat på ett starkt ledarskap, djup förståelse för affären och våra kunder samt satsningar inom innovation och hållbarhet, säger han i bolagets pressmeddelande. 

Tyrénskoncernen bildade vid årskiftet en ny bolagsstruktur, där det nybildade bolaget Tyréns Group AB är koncernens moderbolag. De olika ländernas verksamheter inordnas i separata dotterbolag. Koncernen finns i dag i tre geografiska marknader - Sverige, Storbritannien och Östeuropa. 

Ämnen i artikeln:

Tyréns

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.