Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byggfolk

Konstruktörer startar nytt bolag

Publicerad: 1 september 2021, 07:39

Ahmed Alanbari, Simon Larsson, Per Eriksson, Bengt Lundquist, och Jonas Palm går in som delägare och startar nytt Structorbolag i Göteborg.

Foto: Structor

Flera väletablerade konsulter startar upp och går in som delägare i ett nytt bolag inom Structor med specialisering inom byggkonstruktion.


Ämnen i artikeln:

Göteborgkonstruktion

Per Eriksson är vd i bolaget som startar upp den 1 september 2021. Bolaget, med säte i Göteborg, kommer huvudsakligen att vara aktivt i Göteborg och västra Sverige.

LÄS MER: Så startar du eget utan att vara ensam

– Det är en fantastisk möjlighet att starta och driva eget bolag i Structor. Vi behöver redan nu rekrytera och välkomnar fler skickliga konstruktörer, både kvinnor och män, att utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Vi väntar på att Bolagsverket ska godkänna vårt namn, men bolaget är redan i gång och vi har full beläggning, säger Per Eriksson.

Jonas Palm, en av delägarna, har cirka 15 års erfarenhet som konsult och kommer närmast från WSP i Göteborg, där han varit uppdragsledare och teknikansvarig i bostads-, industri- och anläggningsprojekt. Per Eriksson, Bengt Lundquist, Simon Larsson och Ahmed Alanbari har tidigare varit anställda på Structor Västerås och har mångårig erfarenhet av att arbeta med kunder och projekt, framför allt inom prefabindustrin. 

– Structor Västerås hade en medarbetare som ville flytta till Göteborg, och då etablerade vi ett kontor där. Gruppen har växt och det känns väldigt roligt att ge dem möjlighet att starta ett eget Structorbolag tillsammans med Jonas från WSP. Jag får göra resan än en gång, i en ny roll, samtidigt som vi sätter fullt fokus på att fortsätta växa i Västerås, säger Patrick Nilsson, vd för Structor Västerås AB och styrelseledamot i det nya bolaget.

 

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Göteborgkonstruktion

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News