Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byggfolk

Lars Bergqvist tycker branschen ska skämmas

Publicerad: 24 mars 2014, 08:06

Byggbranschen måste bli mycket bättre på att hantera framtidsfrågor som mångfald, ledarskap och arbetsmiljö menar Lars Bergqvist. Foto: Mattias de Frumerie

Foto: Mattias de Frumerie

Ledarskap, mångfald och arbetsmiljö. Det är de viktigaste framtidsfrågorna för byggbranschen. De är avgörande för att branschen ska lyckas rekrytera rätt folk och vinna kriget om de unga. Det säger Lars Bergqvist, ordförande i Byggcheferna, som även tror att mångfald är nyckeln till att lösa branschens låga produktivitetsutveckling.


Byggbranschen har haft mycket att skämmas för, säger Lars Bergqvist. Egentligen säger han ”Vi har haft mycket att skämmas för”. Han är själv en del av den kultur som råder.

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, vår omvärldsbevakning och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.