Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Byggfolk

Miele Professional och Stefan Söderberg satsar på seger i Carrera Cup

Publicerad: 11 Maj 2009, 10:56

Carrera Cup möter ett allt större intresse inom motorsporten. Inför säsongen 2009 går Miele Professional in som sponsor för toppföraren Stefan Söderberg. Stefan nådde en total andraplats under förra säsongen efter den sista tävlingen 2008 på Vålerängen.


Stefan har än bättre förutsättningar för total vinst detta år med en ny bil med fler hästkrafter än förra årets modell. Den nya sponsorn Miele Professional, som varit med i racingsammanhang i några år, tror mycket på vinst för Stefan:

– Carrera Cup är en bra marknadsplats för våra kvalitetsprodukter och våra kunder har stort intresse för racing, säger Berth Nordin försäljningschef på Miele.

Stefan och hans team siktar redan från början på en pallplats och har förberett sig minutiöst. I säsongpremiären på Mantorp Park den 1 och 2 maj kom han på femte plats. Nästa tävling går i Karlskoga den 22 och 23 maj.

– Det kommer att bli en hård kamp om pallplatserna men vi har aldrig varit bättre förberedda, säger Stefan Söderberg

MARIANNE SILÉN - marianne@byggindustrin.com

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.