Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byggfolk

”Vi chefer måste visa att vi gillar mångfald”

Publicerad: 10 oktober 2016, 05:31

WSP Nordens vd Magnus Meyer och WSP:s koncernchef Alexandre L’Heureux anser att ett av bolagets stora fördelar är att det är globalt, vilket ger ett kunskapsövertag gentemot konkurrenterna.

Foto: Johan Kindbom

WSP Sverige är den snabbast växande delen i WSP-koncernen och verkar på en het svensk byggmarknad. För koncernchef Alexandre L’Heureux var det därför självklart att förlägga årets ledarskapsmöte i Sverige. ”Världen förstår inte hur kosmopolitiskt Sverige är. Stockholm är en av de snabbast växande städerna i världen”, säger han.


Ämnen i artikeln:

StockholmWSPteknikkonsulterkonsulterKanada

Byggindustrin fick en pratstund med WSP:s koncernchef Alexandre L’Heurex och WSP Nordens vd Magnus Meyer på takterrassen ovanför WSP Sveriges huvudkontor i Globen. Där har man fantastisk utsikt över Stockholm,

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, vår omvärldsbevakning och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News