Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Expertsvar Etik

Fundera igenom dina inbjudningar

Publicerad: 6 mars 2020, 12:40

Hej! Jag har fått en inbjudan till en kommande branschmässa från en firma inom branschen som min arbetsgivare inte gör några affärer med i dagsläget. Av inbjudan framgår följande information: ”Välkommen att utan kostnad delta vid en av branschens viktigaste mässor inom bygg- och fastighetssektorn. Vi fyller två dagar med nyheter och trevliga diskussioner med fokus på teknik, innovation och miljö. Du är en av våra utvalda VIP-gäster eftersom just din arbetsgivare är en av de nominerade inom kategorin ’Årets mest klimatsmarta arbetsgivare’. I din VIP-biljett ingår lunch, fika, deltagande vid galamiddagen och prisutdelningen. Inbjudna deltagare bekostar själva resa och övernattning.” Är det några problem med att acceptera denna inbjudan? /Stefan


Svar: Hej Stefan! Att tacka ja till en inbjudan till en mässa är i sig inga problem, dock finns det lite frågor att fundera på innan du bestämmer dig:

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, vår omvärldsbevakning och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.