Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Jämställdhet

Salomeh Tafazoli är Framtidens kvinnliga ledare

Publicerad: 12 maj 2010, 09:13

Salomeh Tafazoli, chef för logistik- och försäljningsutveckling på Volvo lastvagnar, har korats till Framtidens Kvinnliga Ledare 2010.


För fjärde året i rad har listan över Framtidens kvinnliga ledare presenterats – en lista över 75 tongivande kvinnliga ledare under 36 år. Syftet är att lyfta fram och synliggöra unga kvinnliga chefer.

Det var i går kväll, 11 maj, vid en gala arrangerad av Sveriges chefsorganisation Ledarna och karriärnätverket Shortcut i samarbete med talangpartnern Nova Networks som Salomeh Tafazoli mottog omnämnandet.

Motiveringen till årets pristagare Salomeh Tafazoli lyder:
"Hon är sinnebilden av en modern ledare som med stor medvetenhet ser till att allt och alla i hennes närhet ständigt utvecklas; resultat, processer och människor - och inte minst - det egna ledarskapet. Med tydlig kommunikation, pondus och med glimten i ögat får hon med sig såväl medarbetare som chefer och driver igenom till synes omöjliga projekt."

– Var rak, målmedveten och fokuserad och brinn för det du gör - det är mitt bästa karriärtips. Som ledare ger jag gruppen en stor frihet, men är tydlig med mätbara mål och ansvar, sade Salomeh Tafazoli.

Hedersgäst på årets gala var Sveriges EU-minister Birgitta Ohlsson.

Redaktionen

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News