onsdag31 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Karriär

Byggindustrin startar Construction Summit – en ny mötesplats för byggbranschen

Publicerad: 17 augusti 2020, 05:00

Peter Lingmerth, vd på Byggindustrin, som ska ge byggbranschen en egen mötesplats för beslutsfattare. Foto: Cosntruction Summit / Byggindustrin

Nu lanseras byggbranschens nya mötesplats Construction Summit. En lösningsorienterad mötesplats för kunskapsutveckling, nätverkande och samarbeten. ”Vi tror att byggbranschen har mycket att vinna på en gemensam mötesplats dit ”alla” viktiga beslutsfattare kommer, där man kan ta upp de viktigaste frågorna och ta action”, säger Peter Lingmerth, vd på Byggindustrin och Fastighetsnytt.


Ambitionen med Construction Summit är att deltagare från byggbranschens olika sektorer ska lära sig nya konkreta saker, få inspiration och fördjupade insikter i de mest angelägna frågorna i branschen.

”Fantastiskt roligt”

Construction Summit arrangeras i centrala Stockholm på Posthuset onsdagen den 25 mars 2021 och bakom satsningen står tidningen Byggindustrin. 

– Det känns fantastiskt roligt att äntligen gå live med Construction Summit. Vi tror att byggbranschen har mycket att vinna på en gemensam mötesplats dit ”alla” viktiga beslutsfattare kommer, där man kan ta upp de viktigaste frågorna och ta action. Tillsammans med branschen vill vi fokusera på lösningar, framtid och de verktyg som gör konkret skillnad, säger Peter Lingmerth, vd för Byggindustrin och Fastighetsnytt.

”Kommer att göra skillnad”

Kajsa Hessel, ordförande på Byggcheferna, säger att Construction Summit kommer att göra stor skillnad i utvecklingen av förtroendet för byggbranschen. 

– Det har saknats fokus på frågor som rör dem som leder och organiserar själva byggprocessen. Jag hoppas att Construction Summit ska bli just den mötesplatsen och att man prioriterar att delta. Som vi inom Byggcheferna vet är det här ett område som kräver tid för kunskapsinhämtning och reflektion, säger hon i en kommentar.

Det här är Construction Summit

• Construction Summit är en lösningsorienterad mötesplats för kunskapsutveckling, nätverkande och samarbete för aktörer i byggbranschen. Bakom Construction Summit står Business Arena och tidningen Byggindustrin

• Programmet den 25 mars består av flera parallella seminariespår och tid för samtal och möten. Evenemanget genomförs i samarbete med partnerföretag från bygg- och fastighetsbranschen i bred bemärkelse. Läs mer på constructionsummit.se

 

 

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev