Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Karriär

Förväntningarna på topp inför Årets Bygge-galan

Publicerad: 23 mars 2015, 10:38

Bild 1/2  Bandet repar inför kvällens underhållning.

Foto: Petra Sörme

I kväll går Årets Bygge i mål efter flera månader av spännande väntan. På en storslagen galafest på Cirkus i Stockholm ska byggsektorns bästa projekt koras. Dessutom koras vinnaren av Årets Leanbyggare, Årets Fasad och Byggopus.


Ämnen i artikeln:

ByggOpusÅrets ByggeÅrets LeanbyggareÅrets FasadÅrets Bygge 2015

Just nu pågår förberedelserna för fullt på Cirkus på Djurgården i Stockholm.

– Upptrappningen har börjat. Röda mattan är utrullad, utställarna är på plats och jag hör bandet öva i bakgrunden, berättar Petra Sörme på Svensk Byggtjänst som arrangerar galan.

Dagen inleds med ett kunskapsseminarium där bland annat bostads- och stadsutvecklingsminister Mehmet Kaplan (MP) och Sveriges Byggindustriers vd Ola Månsson deltar.

Därefter tar en storslagen galafest vid. Det blir trerätters middag och underhållning med bland annat sång från Jessica Andersson och koreografi från danskompaniet Bounce.

– Biljetterna till galan är slutsålda och förväntningarna är på topp. Det känns som att det kommer att bli en ännu bättre kväll än i fjol, säger Petra Sörme.

Årets Bygge i korthet

Årets Bygge är samhällsbyggnadssektorns mest prestigefyllda tävling. Den lyfter fram exempel på det bästa sektorn presterar i kvalitet, samarbete i projektet, ekonomi och form. Varje år nomineras totalt 20 projekt.

Här kan du läsa mer om tävlingen.

Elin Bennewitz

Reporter

elin@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.