Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Karriär

Medlemmar tappar prenumerationen

Publicerad: 7 januari 2020, 15:19

Från och med årsskiftet upphör distributionen av Byggindustrin för samtliga medlemmar i Sveriges Byggindustrier. Numer hanteras prenumerationen direkt av Bonnier Business Media.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Byggindustrier

I samband med att Sveriges Byggindustrier sänker sin medlemsavgift har organisationen valt att ta bort tidningen  Byggindustrin som en medlemsförmån för organisationens medlemmar. Byggindustrin fortsätter att komma ut som vanligt, men läsare behöver teckna en ny prenumeration direkt av Bonnier Business Media.
Anders Carlén, chefredaktör för Byggindustrin, säger att det är ett naturligt steg i magasinets utveckling att Bonnier Business Media nu tar över ansvaret för prenumerationerna.

– Antalet läsare av varumärket Byggindustrin växer stadigt och responsen på nya magasinet samt analysbrevet Byggindustrin Insikt är över all förväntan – samtidigt som besökssiffrorna på byggindustrin.se slår nya rekord, säger Anders Carlén.

Specialpris i januari

Under januari månad får samtliga medlemmar ett erbjudande om fortsatt prenumeration skickat till sig, som dessutom kommer med ett reducerat pris, totalt 33 procent rabatt. För de medlemmar i Sveriges Byggindustrier som vill få tillgång till sajten omgående går det enkelt att påbörja prenumerationen här.

Catharina Elmsäter Svärd, vd, Sveriges Byggindustrier, säger att Byggindustrin har en fortsatt mycket viktig roll att spela när det gäller bevakningen av svensk byggbransch.

– Byggbranschen har en avgörande roll när Sverige nu ska rustas med bostäder, vägar och offentliga lokaler för 11 miljoner invånare. Här har tidningen Byggindustrin och andra medier en viktig uppgift att fylla. Det handlar om att rapportera om allt som redan sker i branschen i dag. Men lika viktigt är att inspirera och driva på för att branschen ska fortsätta möta samhällets och medborgarnas behov, säger Catharina Elmsäter Svärd.

Anders Carlén hoppas på fortsatt läsarutbyte med medlemsföretagen i Sveriges Byggindustrier.

– Beställ nu så att du inte missar nästa nummer som kommer den 26 februari.

Relaterade artiklar

Problem att logga in på sajten?

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Sveriges Byggindustrier

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.