Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag04.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kompetensförsörjning

Årets byggelever och bygglärare utsedda

Publicerad: 6 Mars 2008, 13:43


AV MARIANNE SILÉN

Årets bästa byggelever har korats. Priset delades ut på Stockholms Byggmästareförening för tjugonde året. Det är regionala yrkeskommittén för byggnadsindustrin i Stockholm som tillsammans med Stockholms Byggmästareförening, Byggettan, Maskinentreprenörerna och Seko Stockholm väg & anläggning som står för utnämningen. Årets handledare blev Margareta Klemenz, BOL Entreprenad AB och årets bygglärare blev Hans-Erik Backlund, Upplands-Brogymnasiet.
Den årliga utmärkelsen Årets byggelev tilldelas en elev i varje skola med byggprogram respektive fordonsprogram/anläggningsmaskinteknik. Det är eleverna själva som röstar fram den elev i avgångsklassen som de anser bäst motsvarar kombinationen skicklighet i yrket och bästa kompis. De utvalda eleverna får diplom och verktygsstipendium och bjuds på en resa till Göteborg. Efter studiebesök på Götatunneln blir det hantverkskamp vid Ostindiefararen Götheborg. Senare på dagen besöks Liseberg innan man tar planet tillbaka till Stockholm.

Redaktionen

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.