Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Ledarskap

Aarsleff Sverige satsar – tar in ny HR-chef

Publicerad: 11 oktober 2019, 06:23

Bygg- och anläggningsföretaget Aarsleff i Sverige fortsätter att växa och tar nu in en ny HR-chef med lång erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen.


Det är Johanna Sandberg som får i uppdrag att bygga vidare på Aarsleffs befintliga kultur och välkomna nya talanger in i branschen.

Hon har tidigare jobbat på en rad olika företag i branschen, exempelvis Serneke, Forso Nordic och Mobitec.

– Jag är stolt över att få bli en del av Aarsleff Sverige – en organisation med en härlig kultur där det finns massor av kompetens och ett stort engagemang. Människor är företagets viktigaste resurs; det är en värdering som både Aarsleff och jag delar. Med det som utgångspunkt ser jag stora möjligheter att kunna bidra till företagets framgång långsiktigt, säger Johanna Sandberg i ett pressmeddelande.

Aarsleff – en dansk koncern

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 4 900 medarbetare och har en omsättning på 12 miljarder kronor.

Aarsleff i Sverige består av Aarsleff Ground Engineering, Aarsleff Rörteknik, Anker och Centrumpile. Bolagen har cirka 300 anställda med kontor etablerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping och Halmstad.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.