Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Ledarskap

Blandade personligheter ger en bättre arbetsplats

Publicerad: 21 mars 2014, 13:48

Hans O Jacobson är vd och utbildare på BLI och har kursat och diplomerat åtskilliga ledare inom byggbranschen. Foto: Mattias de Frumerie

Foto: Mattias de Frumerie

Den klassiska platschefen är Dominanta Doris, Sociala Sören är arbetschefen som sneglar uppåt, Analytiske Arne är kalkylatorn som misstror Sociala Sörens idéflöde och Omsorgsfulla Olga vill bara att alla mår bra. Vem är du, dina medarbetare, dina kunder? Att ha koll på personligheterna är A och O för affärerna, resultaten och gruppdynamiken.


Hans O Jacobson är vd och utbildare på BLI, Business Leader International, och har kursat och diplomerat åtskilliga ledare inom byggbranschen i ledarskap – från vd:ar till arbetschefer, platschefer, entreprenadingenjörer,

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, vår omvärldsbevakning och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.