Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Ledarskap

Byggindustrins chefredaktör leder paneldebatt om det pressade ledarskapet i byggbranschen

Publicerad: 29 september 2020, 07:34

I panelen medverkar Tanja Rasmusson, näringspolitisk talesperson på Byggföretagen, Ola Månsson, vd på Installatörsföretagen, Jeanet Corvinius, regionchef på Wästbygg i Stockholm, Fredrik Rosengren, vd för Behaviour Design Group och samtalsledare är Anders Carlén, chefredaktör på Byggindustrin och Fastighetsnytt. Foto: Byggföretagen, Installationsföretagen, Wästbygg, Behaviuor Group Design, Fastighetsnytt

En kamp mot klockan i kombination med hårda säkerhets- och lönsamhetskrav. Byggindustrins chefredaktör Anders Carlén leder ett experttungt panelsamtal om ledarskapet i byggsektorn nu på fredag.

Ämnen i artikeln:

ledarskap inom bygg

AJ


Den 2 oktober är det dags igen för Business Arena Talks, en fysisk nätverksträff i form av ett kostnadsfritt frukostseminarium på Torsgatan 21. 

Läs även: Byggindustrin startar Construction Summit – en ny mötesplats för byggbranschen 

Den här gången är det Anders Carlén, chefredaktör för Fastighetsnytt och Byggindustrin, som leder ett samtal om ledarskap i byggbranschen. Vad utmärker ett sådant? Vad kan de med lång erfarenhet lära yngre kolleger? Vilka är de största utmaningarna framåt?

Panelen består av idel experter; Tanja Rasmusson, näringspolitisk talesperson på Byggföretagen, Ola Månsson, vd på Installatörsföretagen, Jeanet Corvinius, regionchef på Wästbygg i Stockholm samt Fredrik Rosengren, vd för Behaviour Design Group.

Läs även: Veidekkes nya kommunikationsdirektör: ”Jag har själv saknat förebilder”

Besökare kommer också att få veta lite mer om den nya bygg- och förändringsfokuserade mötesplatsen Construction Summit som arrangeras för första gången någonsin den 25 mars 2021. 

Vill du komma?

Boka din plats här. För att följa myndigheternas riktlinjer finns det endast 40 platser till frukostseminariet. 

 

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev