Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Ledarskap

Caroline Arehult ny chef inom Skanska

Publicerad: 29 januari 2010, 10:24

Ny vd för Skanska Fastigheter Stockholm blir Caroline Arehult, som därmed blir ansvarig för Skanskas kommersiella fastighetsutveckling i Stockholmsområdet.


– Caroline har varit drivande i vårt framgångsrika uthyrningsarbete i Stockholm de senaste åren. Vi har nu en hög uthyrningsgrad i våra projekt och kommer att öka vårt fokus på att hitta mark och nya projektmöjligheter där vi kan utveckla energieffektiva och gröna kontor, säger Jan Odelstam, nytillträdd vd för Skanska Kommersiell Utveckling Norden, och Caroline Arehults företrädare på Skanska Fastigheter Stockholm.

Caroline Arehult har arbetat med fastighetsutveckling i elva år på Skanska, bland annat som fastighetschef och de senaste åren som uthyrnings- och marknadschef för Skanska Fastigheter Stockholm.

Ny uthyrnings- och marknadschef blir Anna-Maria Kääriä. Hon har närmast arbetat med uthyrning och marknad på Skanska Fastigheter Stockholm i fyra år. Innan dess har hon bland annat arbetat som marknadschef och vd i reklam- och mediabranschen.

Skanska Kommersiell Utveckling Norden arbetar med att initiera, utveckla, förvalta och sälja kommersiella fastighetsprojekt såsom kontor, logistik och volymhandelsanläggningar. Kontorsverksamheten är koncentrerad till de tre storstadsregionerna i Sverige, Köpenhamnsregionen i Danmark samt Helsingfors i Finland.

Ingrid Gallagher - ingrid@byggindustrin.com

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.