Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Ledarskap

Engagerad fastighetschef får pris

Publicerad: 6 september 2018, 08:55

Sonja Ståhl är 28 år och har jobbat på K-fastigheter, Balder och nu Willhem.

Priset till Årets unga fastighetskvinna 2018 går till Sonja Ståhl, fastighetschef hos Willhem i Helsingborg.


”Årets unga fastighetskvinna drivs av sin övertygelse att nya idéer och synsätt är avgörande för att förändra samhället” löd juryns motivering när Sonja Ståhl fick sitt pris.

Sonja Ståhl är 28 år och har jobbat på K-fastigheter, Balder och nu Willhem. Sedan 2017 har hon varit Willhems fastighetschef i Helsingborg. På ett och ett halvt år har hon byggt upp en organisation och anställt 15 personer parallellt med att beståndet har vuxit, en utmaning som få klarar av, skriver Willhem i sitt pressmeddelande.

− Jag har försökt kombinera entreprenörskap med servicemedvetenhet. För mig är det viktigt att alla i organisationen, oavsett vad man arbetar med, har en ekonomisk affärsmässighet i ryggraden och ständigt balanserar detta med fokus på hög kundnöjdhet.

Hon har även startat ett nätverk som ska arbeta för att förbättra Söder i Helsingborg, ett så kallat riskområde med vissa problem, men samtidigt med stor potential att utvecklas till ett välmående och dynamiskt område.

− Jag brinner verkligen för att hitta ett koncept för att förbättra i utsatta områden och för de människor som bor där, ett koncept som förhoppningsvis går att implementera på andra bostadsområden med liknande utmaningar.

Priset för Årets unga fastighetskvinna delas årligen ut av Fastighetssverige och ceremonin hölls på Grand Hotel i Stockholm den 5 september.

Johanna Åfreds

Reporter

johanna@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.