Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Ledarskap

Fredric Kastevik vann CMB-priset

Publicerad: 22 april 2009, 18:35

Fredric Kastevik vann utmärkelsen Framgångsrikt ledarskap 2009 för sitt engagerade och resultatinriktade förnyelsearbete JM Entreprenad. Utmärkelsen delades ut på onsdagen på CMB:s ledarskapsdag på Chalmers i Göteborg.


Centrum för management i byggsektorn, CMB, delade onsdagen 22 april ut utmärkelsen för sjätte året i rad inför en publik på 300 personer, studenter och företagsledare.
Tio nominerade till utmärkelsen har presenterats i tidningen Byggindustrin under våren. Klockan 14:30 sprättade juryns ordförande, Magnus Borglund, White Arkitekter, upp kuvertet med Fredrics namn och motiveringen "Fredric Kastevik är en mycket engagerad och resultatorienterad ledare med god förmåga att identifiera och slutföra förändringsprojekt. Genom att lyssna på varje individs drivkrafter och sätta individuella mål motiverar han sina medarbetare att växa och vara delaktiga i JM Entreprenads förnyelsearbete. Fredric är entreprenör ut i fingerspetsarna och hans moderna och prestigelösa ledarstil inger förtroende."

Staffan Åkerlund

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.