Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Ledarskap

Han blir ny chef för NCC Teknik

Publicerad: 19 december 2008, 13:51

Den första januari 2009 tillträder Niklas Sparw som chef för NCC Teknik. Han kommer att rapportera till Göran Svensson, chef för dotterbolag i Construction Sverige.


Niklas Sparw, som är civilingenjör från Chalmers i Göteborg, kommer närmast från en tjänst som avdelningschef för Aktiva erbjudanden inom NCC Teknik.

– Niklas Sparw har visat prov på gott ledarskap som avdelningschef på NCC Teknik och har värdefulla erfarenheter från bland annat utvecklingen av industriella byggsystem. Niklas Sparw bidrar med kontinuitet och kunskap och kommer att bli en bra chef för hela enheten, säger Göran Svensson.

Niklas Sparw började på NCC i Göteborg som trainee 1996. Han har därefter arbetat som byggnadskonstruktör, uppdragsansvarig konstruktör och som konstruktionsansvarig inom NCC Komponent. Sedan 2006 har han varit avdelningschef på NCC Teknik i Göteborg.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.