Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Ledarskap

Hon är ny vd och koncernchef för Erlandsson

Publicerad: 18 september 2018, 12:47

Jennie Sahlsten, ny koncernchef för Erlandsson Bygg.

Jennie Sahlsten tillträder som vd och koncernchef för Erlandsson Byggkoncernen. Samtidigt väljer nuvarande vd Markus Brink att fokusera på sin roll som regionchef för Erlandsson Bygg i Väst.


Målsättningen med den nya ledningsstrukturen är att ta tillvara på och vidareutveckla företagets tillväxt på ett hållbart sätt.

– Jag är väldigt tacksam för att få den här rollen. Det här är en perfekt möjlighet för mig att ta tillvara på mina erfarenheter från både kund- och entreprenörssidan för att fortsätta utveckla Erlandsson Bygg som ett värderingsstyrt byggföretag med starka rötter inom kvalitet, samverkan och hållbarhet, säger Jennie Sahlsten.

Markus Brink kommer att nu att fokusera på att ta tillvara på den stora efterfrågan som finns i Västsverige.

– Vår resa fortsätter. När jag tillträdde som vd 2007 omsatte vi 185 miljoner och idag omsätter koncernen drygt 5 miljarder. Bara Väst omsätter nu 2 miljarder och vårt mål är att dubblera omsättningen på fyra år och då behöver jag fokuserahär i väst säger Markus Brink.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.