onsdag1 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Ledarskap

Hon blir chef för 1100 medarbetare

Publicerad: 11 januari 2018, 13:13

Anna Lundman blir ny affärsområdeschef för WSP Samhällsbyggnad med över 1100 medarbetare.

Anna Lundman blir ny affärsområdeschef för WSP Samhällsbyggnad.

Ämnen i artikeln:

WSPAnna Lundmanchefer i byggbranschenkvinnliga cheferledarskap inom bygg


Anna Lundman blir ny affärsområdeschef för WSP Samhällsbyggnad med över 1100 medarbetare. Hon får ansvar för ett affärsområde med bred inriktning inom transport- och infrastruktursektorn med allt från vägar och järnvägar till vattendistribution och telekom. Hon tillträder sin tjänst på WSP den 1 maj 2018.

Anna Lundman kommer närmast från en tjänst som underhållsdirektör på Trafikverket där hon också ingått i ledningen. Under sina sammanlagt 15 år på Trafikverket har hon bland annat varit projektledare vid Förbifart Stockholm och projektchef för Mälarbanan.

– Jag ser fram emot att börja på WSP, som är en stark aktör på marknaden, säger Anna Lundman. Hela vår bransch är i kraftig utveckling och det ska bli spännande att fortsätta bidra i samhällsutvecklingen genom samverkan och nytänkande med våra kunder.

WSP:s vd Magnus Meyer är mycket nöjd med rekryteringen.
– Annas gedigna bakgrund, kompetens och goda ledaregenskaper kommer att komplettera WSP på ett mycket positivt sätt. Jag välkomnar Anna till WSP och är övertygad om att hon kommer att bidra med nya, utvecklande perspektiv, säger Magnus Meyer.

Anna Lundman efterträder Patrik Guné som lämnat WSP Sverige för en tjänst som Infrastructure Director hos WSP i Singapore.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev