Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Ledarskap

”Jag träffar många chefer som säger ’det är så svårt med kvinnor’”

Publicerad: 6 Mars 2017, 06:44

Karin Ahlström slår ett slag för Richard Barretts teorier om hur ett företags, och dess medarbetares, värderingar påverkar hur attraktiv arbetsplatsen upplevs, samt hur ledningen kan dra nytta av den kopplingen för att locka till sig arbetskraft.

Foto: Elin Bennewitz

I slutet av februari gästade Karin Ahlström, ledarskapskonsult på Ardida, BI Östs kvinnliga nätverk. Hon skrädde inte orden. ”En attraktiv byggbransch för alla? Nej, det har vi inte”, konstaterade hon.


Byggbranschen skriker efter arbetskraft. Det har den ena rapporten efter den andra kunnat konstatera den senaste tiden. Att branschen är dålig på att locka kvinnor och utlandsfödda är numera inte

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, vår omvärldsbevakning och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.