Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Ledarskap

Jan Odelstam ny chef inom Skanska

Publicerad: 29 januari 2010, 09:00

Jan Odelstam har utsetts till ny vd för Skanska Kommersiell Utveckling Norden.


Jan Odelstam har arbetat i Skanska sedan 1990 i flera olika ledarroller på både bygg- och fastighetssidan. Hans senaste tjänst var som vd för Skanska Fastigheter Stockholm med ansvar för Skanskas kommersiella fastighetsutveckling i Stockholmsområdet.

Den nya tjänsten tillträder Jan Odelstam omgående. Han ersätter Anders Kupsu, som kommer att tillträda som vd för fastighetsbolaget Diligentia.

Ny vd för Skanska Fastigheter Stockholm blir Caroline Arehult. Hon har arbetat med fastighetsutveckling i 11 år på Skanska, bland annat som fastighetschef och de senaste åren som uthyrnings- och marknadschef för Skanska Fastigheter Stockholm.

Skanska Kommersiell Utveckling Norden initierar och utvecklar fastighetsprojekt inom kontor, logistik och affärshus. Kontorsverksamheten är koncentrerad till de tre storstadsregionerna i Sverige, Köpenhamnsregionen i Danmark samt Helsingfors i Finland.

Ingrid Gallagher - ingrid@byggindustrin.com

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.