Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Ledarskap

Lavinartat intresse för nytt forum för teknikkvinnor

Publicerad: 12 oktober 2018, 13:55

Maria Paavola och Maria Norberg startade Facebookgruppen Teknikkvinnor för exakt ett år sedan. Den fick snabbt tiotusentals medlemmar. ”Efter att gruppen funnits tre månader skojade vi och sade att nu fyller vi Globen. I dag är vi uppe i 25 000 medlemmar”

Foto: Johanna Åfreds

För ett år sedan startade Maria Paavola Facebookgruppen Teknikkvinnor. I dag har gruppen 25 000 medlemmar som ställer frågor och stöttar varandra i allt som rör deras yrkesliv.


När Byggindustrin möter Maria Paavola och Maria Norberg, hjärnorna bakom Teknikkvinnor, förbereder de som bäst firandet av att deras Facebookgrupp fyller ett år. Det ska bli medlemsmingel och tilltugg. Båda

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, vår omvärldsbevakning och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.