måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Ledarskap

”Det blev en chock”, beskriver Markus Brink sitt första möte med personalen i bolaget som i dag är Brixly. Det blev början på en ledarskapsresa som har gjort bolaget till en miljardspelare i branschen. Foto: Maja Nylander

Markus Brink om konjunkturen, ledarskapet och resan från Erlandsson till Brixly: ”Vi kan inte äventyra våra värderingar”

Att skapa lagkänsla och jobba värderingsstyrt är inte alltid en dans på rosor. Men för Markus Brink är inte det en anledning att låta bli. Brixlys vd berättar i en lång intervju med Byggindustrin om: ✓ Att få med medarbetarna på båten. ✓ Riskhanteringen i projekten. ✓ Ledningens beslut att köpa ut bolaget och byta namn. ✓ Byggkonjunkturen i väst.

Publicerad: 6 september 2022, 10:52

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se

Det är julbordstider 2007 och Markus Brink håller sin första dragning som vd. Han har nyligen blivit headhuntad från NCC för att leda Erlandssons byggverksamheter i Göteborg och Kungsbacka-Varberg som

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, vår omvärldsbevakning och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Erlandsson Byggchefer i byggbranschenkvinnliga cheferledarskap inom bygg

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev