Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Ledarskap

Ny affärsenhetschef på NCC Housing Sverige

Publicerad: 22 januari 2015, 10:10

Fredrik Hemborg har utsetts till affärsenhetschef för NCC Housing Sverige. Han börjar sitt nya jobb i maj 2015.


Fredrik Hemborg är för närvarande ansvarig för region Stockholm, NCC Housing Sverige, en tjänst som han har haft sedan juni 2013. Dessförinnan arbetade han fyra år som regionchef i Stockholm för NCC Property Development. Fredrik Hemborg har också innehaft ett antal tjänster inom projektutveckling på NCC, både för den kommersiella verksamheten och bostadsverksamheten.

– Det är med stor glädje jag välkomnar Fredrik Hemborg till ledningsgruppen för affärsområdet Housing. Han tar med sig långvarig och värdefull erfarenhet från bostadsutvecklingsbranschen i Sverige, och har också varit delaktig i NCC:s pågående resa mot förändring och införandet av den nya strategin, säger Joachim Hallengren, affärsområdeschef, NCC Housing.

Mattias Lundgren, nuvarande affärsenhetschef, kommer att fortsätta i en roll på koncernnivå inom NCC med ansvar för strategi samt förvärv och sammangåenden. Mattias Lundgren tillträder sin nya tjänst den 1 maj.

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.