Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Ledarskap

Ny chef till Nyréns

Publicerad: 21 november 2016, 11:04

Emma Kinch blir chef för Nyréns affärsområde för handel, kontor och kunskapsmiljöer som består av 27 arkitekter och byggnadsingenjörer.

Foto: Creative Commons

Det blir Emma Kinch som blir chef för Nyréns affärsområde Handel, kontor och kunskapsmiljöer.


Ämnen i artikeln:

NyrénsEmma Kinch

Emma Kinch är arkitekt och kommer närmast från Locum. Där har hon under de senaste åren varit biträdande projektdirektör och ansvarat för projektavdelningens stab. Inom Locum har hon tidigare även varit fastighetsutvecklingsdirektör och ingått i bolagets ledningsgrupp. Innan tiden på Locum arbetade hon mestadels med utveckling av kontorsfastigheter på bland annat Strategisk Arkitektur och Sweco. Nu blir hon chef för Nyréns affärsområde för handel, kontor och kunskapsmiljöer från och med den 5 december 2016.

– De viktiga projekten är en anledning till att jag vill jobba på Nyréns. Det är ett kontor med gott renommé och som står för en arkitektur som är nära människan, i mått och skala, i omsorg om detaljer och i sin taktilitet och estetik. Det finns en stor potential i det när vi utvecklar framtidens kontor, handel och kunskapsmiljöer. Jag ser fram mot att jobba med både befintliga och nya intressanta kunder och projekt, säger Emma Kinch.

Nyréns team för handel, kontor och kunskapsmiljöer består av 27 arkitekter och byggnadsingenjörer. För tillfället är Nyréns engagerade bland annat i Nya Karolinska sjukhuset, Ersta nya sjukhus, Stadsbiblioteket och Medborgarhuset i Stockholm.

Johanna Åfreds

Reporter

johanna@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

NyrénsEmma Kinch

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.