Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Ledarskap

Ny transaktionschef på AMF Fastigheter

Publicerad: 22 april 2010, 11:04

Martin Tufvesson har fått tjänsten som transaktionschef på AMF Fastigheter där han blir ansvarig för avdelningen transaktioner och analys.


Martin Tufvesson kommer närmast från konsultföretaget Savills där han varit vd och delägare och arbetat med investeringsrådgivning inom fastighetsbranschen.

- Det känns mycket stimulerande och intressant att få förtroendet av en av de ledande fastighetsaktörerna på marknaden. AMF Fastigheter har en mycket bra plattform med en intressant fastighetsportfölj och en stark ställning på hyresmarknaden. Jag hoppas kunna bidra till att vidareutveckla fastighetsrörelsen, säger Martin Tufvesson.

- Martin Tufvesson är en nyckelrekrytering och med sin långa erfarenhet och kompetens inom fastighetsrådgivning blir han en stor tillgång i den fortsatta utvecklingen av AMF Fastigheter, säger Mats Hederos, fastighetschef AMF Fastigheter.

Bolaget förvaltar fastigheter till ett värde av cirka 20 miljarder kronor. Inriktningen är kontor och lokaler för handel i Stockholm och Göteborg, med tyngdpunkt på Stockholms innerstad. Salénhuset, Gallerian och femte Hötorgshuset är några av de mest kända fastigheterna. I Västerås äger bolaget cirka 800 bostadslägenheter.

Hugo/Prao - red@byggindustrin.com

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.