Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Ledarskap

Nya chefer vid Knauf Danogips

Publicerad: 11 maj 2010, 11:03

Sedan i höstas är Rickard Sjögren Sverigechef och nu har även Per-Olof Perlheden, ny försäljningschef, tagit plats.


Knauf Danogips, som tillverkar och utvecklar produkter och byggsystem för rumsavskiljning, har huvudkontor och fabrik i Åhus. Där tog Rickard Sjögren, civilingenjör och med gedigen erfarenhet av multinationella industriföretag, under hösten över som Sverigechef.

Närmast kommer Rickard Sjögren från låsjätten Assa Abloy där han arbetade med att effektivisera en rad säljkontor runt om i Europa. Rickard Sjögren har också erfarenhet från bland annat Becton Dickinson samt Ifö Sanitär, där han arbetade med intressenter inom byggnads- och anläggningsbranschen.

Kollega och nytillträdd försäljningschef är Per-Olof Perlheden, 50 år. Han började som byggnadskonstruktör på ett konsultföretag och har varit byggbranschen trogen sedan dess. Per-Olof Perlheden har lång erfarenhet av brand- och fuktsäkra skivmaterial, från sin tid på Cape i England samt Promat i Belgien.

– Med min erfarenhet hoppas jag kunna tillföra nya infallsvinklar för Knauf Danogips uppsatta mål mot ökat systemtänkande och mer förädlade produkter i sortimentet, säger Per-Olof Perlheden.

Redaktionen

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News