Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Ledarskap

Rejlers utser ny finanschef

Publicerad: 7 november 2014, 10:31

Mats Åström ersätter tillförordnad finanschef Mikael Lingefelt på Rejlers den 1 december.

Foto: Rejlers

Rejlers AB har utsett Mats Åström till ny finanschef. Han tillträder den 1 december och kommer även att ingå i koncernledningen.


Mats Åström ersätter tillförordnad finanschef Mikael Lingefelt som återgår till rollen som koncerncontroller, uppges i ett pressmeddelande.

Mats Åström är född 1965 och kommer närmast från en position som finanschef för Danir AB. Han har tidigare arbetat som finanschef samt vice vd och tillförordnad vd för Prevas AB. Dessförinnan arbetade Mats Åström på ledande finansposter för Busslink i Sverige AB, Alstom Power Sweden AB och för ICA-bolag.

– Det känns väldigt bra att vi lyckats rekrytera en finanschef med den breda kompetens och erfarenhet som Mats Åström besitter och vi hälsar honom välkommen till koncernledningen i Rejlers. Mats och jag kommer att komplettera varandra väl i arbetet för att nå våra mål för 2020. Samtidigt vill jag tacka Mikael Lingefelt för hans betydelsefulla insats under rekryteringsperioden, säger Peter Rejler, vd och koncernchef, enligt pressmeddelandet.

Helena Nordenberg

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.