Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Ledarskap

Sizes ska öka – tar in ny produktchef

Publicerad: 20 februari 2020, 07:04

En veteran inom industriellt byggande i trä med erfarenhet från Skanska och WSP blir ny produktchef på Sizes.


Det är Jens Erneholt som kliver in i rollen som produktchef på den industriella flerbostadsbyggaren Sizes. Bolaget skriver i ett pressmeddelande att Jens Erneholt tillträder den andra mars och att rekryteringen görs för att bolaget ska kunna växla upp sin produktion ytterligare. Inte minst med hjälp av digitalisering.

- Sizes har en framåtlutad affärsmodell som redan nu förändrar byggbranschen. Kvalitativa trähus är en passion för oss, liksom effektivitet och digitalisering. Därför känns det extra roligt att välkomna just Jens. Med sin nyfikenhet, kompetens och erfarenhet kommer han att ta en nyckelroll i att tillsammans med oss utveckla byggandet till en kvalitet värdig 2020, säger Niklas Andersson, vd och styrelseordförande för Sizes, i pressmeddelandet.

Läs även: Rikshem sluter tioårsavtal med Sizes 

Jens Erneholt har 15 års erfarenhet av byggbranschen, bland annat som projektledare på Skanska och Open House Production. Han har varit engagerad i flertal projekt inom industriellt byggande i trä, mestadels genom sitt egna bolag där han bland annat agerat rådgivare till kommuner, konsulter och arkitekter. Han kommenterar sin nya roll så här:

- Jag ser fram emot att kunna påverka och utveckla framtidens industriella byggande. Sizes står inför en häftig uppskalning och det ska bli en fantastisk utmaning att få vara med på denna resa, säger Jens Erneholt.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.