Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Ledarskap

Sweco Sverige tillsätter ny Kinachef

Publicerad: 26 februari 2010, 08:26

Mark Ryberg har tillsatts för att samordna Sweco Sveriges affärer i Kina.


– Urbaniseringen i Kina är explosionsartad och vi ser från Sweco Sveriges sida många möjligheter till gemensamma affärer framöver. Inte minst inom området hållbar stadsutveckling, säger Eva Nygren, vd för Sweco Sverige, i ett pressmeddelande.

Mark Ryberg ska utveckla verksamheten och samarbeten med företag på plats. Tillsättningen är en del i en långsiktig strategi där målet är att kontinuerligt öka uppdragsvolymen i Kina.

Tidigare har Mark Ryberg arbetat som regionchef på för Swecos arkitketer i Malmö. Under många år har han varit en av drivkrafterna bakom de affärer i Kina som företaget gjort.

– Jag ser fram emot att fortsätta att arbeta med att bredda vårt engagemang och vår affär i Kina. Vi har ett starkt erbjudande och när vi jobbar gränsöverskridande och fokuserat är vi framgångsrika på den kinesiska marknaden. Samtidigt ser vi att kompetensuppbygganden i Kina är stark och för oss gäller det att vara närvarande och aktiva för att fortsätta lyckas, säger Mark Ryberg i pressmeddelandet.

Ingrid Gallagher - ingrid@byggindustrin.com

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News