torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Aarsleff rekryterar från Serneke

Publicerad: 17 mars 2020, 07:24

Victor Julin återvänder till Aarsleff Rörteknik efter en sejour på Serneke. Foto: Aarsleff

Victor Julin återvänder till Aarsleff Rörteknik och intar rollen som affärschef och vice vd. Hans uppdrag är att utveckla affärsområdet Mark och därmed bidra till fortsatt tillväxt för bolaget.


Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Victor Julin kommer närmast från Serneke där han hade rollen som anbudschef. Tidigare har han haft rollen som marknads- och försäljningschef på Aarsleff Rörteknik i Sverige. Utöver affärschef tilldelas Victor Julin även rollen som vice vd och kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp.

– Aarsleff Rörteknik står inför en spännande resa och det känns otroligt roligt att få bli en del av den framåt. Aarsleffs metoder för schaktfri ledningsförnyelse gör att man minskar schaktingreppen för att byta ut gamla ledningssystem. På så sätt håller man nere både tidsåtgång, koldioxidutsläpp, kostnader och störningar för omgivningen. Jag ser mycket stora möjligheter att driva utvecklingen framåt ännu mer, säger Victor Julin i ett pressmeddelande.

Aarsleff i Sverige består av bolagen Aarsleff Ground Engineering, Aarsleff Rörteknik, Anker och Centrumpile med sammanlagt 300 anställda.

Aarsleff Rörteknik förnyar ledningssystem i mark, industrier och fastigheter.

Ska bidra till strategisk tillväxt

I sin nya roll som affärschef kommer Victor att bidra till bolagets strategiska tillväxt framåt, med målet att fler kommuner, industrier och företag ska kunna förnya ledningssystem på ett effektivt och hållbart sätt.

– Jag och många medarbetare är glada över att välkomna Victor Julin tillbaka till Aarsleff och till sin nya roll. Victor kommer att bli en viktig nyckelspelare i bolaget och hans erfarenhet och kompetens från Aarsleff och branschen kommer att vara mycket värdefull på vår fortsatta tillväxtresa, säger Stefan Indahl, vd för Aarsleff Rörteknik i Sverige.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev