torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

AF gruppen tillsätter chefsjurist

Publicerad: 25 januari 2023, 07:22

Foto: Jakob Dahlstrom

Andréas Vidmar har utnämnts till chefsjurist för AF Gruppen Sverige. Han ska stödja gruppens elva svenska bolag med juridisk kompetens för bättre samspel med kunder och övriga partners.

Ämnen i artikeln:

SvepetAF Gruppenrekryteringbyggarbetebyggbranschenbyggjobbbyggtekniknybyggnation

R


AF Gruppen Sverige har växt snabbt de senaste åren med en tiodubblad omsättning de senaste åtta åren. Därför förstärks nu centrala funktioner med inhouse juridisk kompetens.

− Min uppgift blir att säkerställa en jämn och hög nivå i våra bolag och skapa en förutsägbar bild av framtiden, baserad på juridiska analyser av möjligheter och risker i våra entreprenader. Vi har nu ett besvärligt makroekonomiskt läge med flera utmaningar, och som jurist ska jag hjälpa bolagen att navigera och skapa just förutsägbarhet, säger Andréas Vidmar, chefsjurist i AF Gruppen Sverige.

Andréas Vidmar kommer från rollen som bolagsjurist i AF Anläggning, som för närvarande bygger en av etapperna i infrastrukturprojektet Förbifart Stockholm. Vidmar blev förra året Årets Stjärnskott i utmärkelsen Årets Bolagsjurist för sin förmåga att kombinera juridiskt problemlösande med en proaktivitet för morgondagens affär.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev