Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

AF Projektutveckling rekryterar i Mälardalen

Publicerad: 15 november 2021, 10:01

Adam Hantash blir regionchef när AF Projektutveckling etablerar sig i Mälardalen.

Foto: AF Gruppen

Adam Hantash blir ny regionchef i AF Projektutveckling på den starkt växande marknaden i Mälardalen.


Ämnen i artikeln:

AF Gruppen

Adam Hantash kommer senast från rollen som affärsutvecklare på Boklok. Han har gedigen erfarenhet från hela kedjan inom bygg- och fastighetsbranschen, och har arbetat både inom nyproduktion och projekt- och affärsutveckling.

– Jag drivs av att utveckla nya affärer och skapa resultat. I AF Projektutveckling får jag vara med från start, skapa trovärdighet för oss som bolag och bygga vår plattform i Mälardalen, säger Adam Hantash i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Så har norska AF Gruppen vuxit till en storspelare i svenska byggbranschen 

Det nya regionkontoret för AF Projektutveckling placeras i Västerås, och samlokaliseras med byggentreprenören HMB Construction, som också är en del av AF-familjen i Sverige.

– AF Gruppen har ett stort engagemang i Mälardalen i dag och AF Projektutveckling ser stora möjligheter i den marknaden. Med Adam som ny regionchef i Mälardalen ser vi fram emot att utveckla vår verksamhet, säger Jonas Skingley, vd i AF Projektutveckling.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

AF Gruppen

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.