Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

AF Projektutveckling satsar i Väst med ny utvecklare

Publicerad: 25 augusti 2021, 08:58

Linn Axmalm Sundqwist är ny projektutvecklare på AF Projektutveckling.

Foto: AF Gruppen

Linn Axmalm Sundqwist är nyanställd projektutvecklare på AF Projektutveckling, som etablerat sig i Västsverige och riggar för expansion.


Linn Sundqwist kommer närmast från en roll som projektutvecklare på Magnolia Bostad. På AF Projektutveckling kommer hon att engagera sig i flera pågående projekt, bland annat Skeppsbron, som ska bli Göteborgs nya mötesplats vid vattnet. Här ska AF Projektutveckling tillsammans med Obos utveckla ett av de tre stora bostadskvarteren. 

LÄS MER: Så har norska AF Gruppen vuxit till en storspelare i svenska byggbranschen

– AF Projektutveckling har förvärvat flera nya projekt under 2021. Linn blir en av våra nyckelpersoner när vi nu fortsätter bygga projektportföljen tillsammans med JV-partners, säger Hans Östling, regionchef Västsverige för AF Projektutveckling, i ett pressmeddelande.

Linn Sundqwist kommer att engagera sig i flera pågående projekt, bland annat profilprojektet Skeppsbron, som ska bli Göteborgs nya mötesplats vid vattnet. Här ska AF Projektutveckling tillsammans med Obos utveckla ett av de tre stora bostadskvarteren.

LÄS MER: Norsk duo utvecklar bostäder i Göteborg

Hon fastnade för AF Projektutveckling för att bolaget verkar i ett sammanhang där det både finns kunnigt byggfolk och medarbetare som är vassa på utveckling av projekt.

– Jag vill att AF Projektutveckling ska bli känt för att vi är pålitliga, levererar kvalitativa projekt i rätt tid, är en god JV-partner och en god beställare – och att de som flyttar in i våra bostäder ska tycka att vi har skapat ett funktionellt och trivsamt hem.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.