tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Arbetschefen blir ny regionchef på Veidekke

Publicerad: 27 februari 2023, 07:50

Krister Olsson är Veidekkes nya regionchef för byggverksamheten i region Öst.

Foto: Veidekke

Krister Olsson har utsetts till ny regionchef för Veidekkes byggverksamhet i Öst. Han tillträder tjänsten den 1 mars 2023.

Ämnen i artikeln:

VediekkeVeidekkerekryteringGävleGävleborgs län

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


För tio månader sedan började Krister Olsson på Veidekke. Då i en roll som arbetschef för region Öst i Gävle. Den 1 mars tillträder han rollen som regionchef.

– Vi är mycket glada att välkomna Krister Olsson till rollen som regionchef i region Öst. Krister, har bred erferenhet från kommersiellt- och bostadsbyggande och av involverande ledarskap. Detta kommer att bidra till att utveckla vår region framåt, säger Charlotta Nilsén, verksamhetsområdeschef för Veidekke Bygg i Sverige, i ett pressmeddelande.

Läs även: Så ska Veidekke vända lönsamheten i Stockholm: "Vi är säkra på att vi kommer att lyckas"

Med många års erfarenhet av olika roller inom byggbranschen och med hjärtat i Gävle är han redan en naturlig del av region Öst.

– Detta blir spännande och jag ser fram emot att få fortsätta jobba ihop med alla i regionen i min nya roll som regionchef, säger Krister. Utmaningar kommer alltid att finnas, men är det något jag lärt genom åren så är det att vara närvarande som ledare och om vi sköter oss i projekten och har nöjda kunder och medarbetare så brukar det alltid sluta på ett bra sätt för alla parter.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev