onsdag22 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Archus hämtar CFO från Bonava: ”En strategisk viktig rekrytering”

Publicerad: 3 oktober 2022, 06:43

Louise Tiderman är Archus nya CFO. Foto: Archus

Archus har rekryterat Louise Tiderman till CFO. Hon kommer närmast från Bonava.

Ämnen i artikeln:

ArchusBonava

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


 Hon har gedigen erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och kommer närmast från bostadsutvecklaren Bonava där hon hade rollen som koncernövergripande businesscontroller med ansvar för den tyska, svenska och norska verksamheten. Dessförinnan har hon varit hos bland annat bostadsutvecklaren Oscar Properties och fastighetsbolaget bakom Friends Arena. Louise Tiderman har en civilekonomexamen från Stockholms universitet.

Läs även: 40 unga byggtalanger att hålla koll på: Här är morgondagens stjärnor i byggbranschen

– Louise är en strategisk viktig rekrytering för Archus, som befinner sig i stark tillväxt och expansion. Louise är en van och trygg ledare med gedigen erfarenhet från branschen. Louise har kompetens inom både ekonomi, finans och affärsuppföljning och är van vid att arbeta med utvecklingsfrågor. Jag ser fram emot ett nära samarbete med Louise, säger Gustav Källén, koncernchef på Archus, i ett prässmeddelande.

 Louise Tiderman anslöt till Archus under augusti 2022 och ingår i Archus koncernledning.

– Jag är glad och inspirerad av det förtroendet jag har fått och ser fram emot att ta mig an den nya rollen. Jag drivs av att skapa värde och jag ser fram mot att lära känna bolaget och dess medarbetare och tillsammans fortsätta Archus spännande utvecklingsresa, säger Louise Tiderman.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev