Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Archus växer med två affärsutvecklare

Publicerad: 25 mars 2021, 12:50

Frederick Cederborg och Christofer Sköld är nya namn på Archus Development. Foto: Archus

Archus Development anställer Frederick Cederborg ansluter Archus som ny senior affärsutvecklare och Christofer Sköld som affärsutvecklare och projektcontroller.

Ämnen i artikeln:

ArchusVästerås

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Frederick Cederborg kommer närmast från en roll som biträdande direktör och chef för fastighetsenheten på Västerås Stad och har en magisterexamen i energiteknik från Mälardalens Högskola. Sedan 2010 har Frederick haft flera olika chefspositioner inom fastighetsförvaltning och lokalförsörjning och bland annat ansvarat för stadens lokalbehov och utveckling av samhällsfastigheter.

Christofer Sköld kommer närmast från en roll som Associate Director på Savills transaktionsavdelning och har bland annat en bakgrund som finansanalytiker på både Oscar Properties och SBAB.

– Sedan Archus Development startades för snart åtta år sedan har företaget vuxit stadigt och har nu uppdrag över hela landet. Vi är väldigt glada att Frederick och Christofer valt att börja hos oss. Dessa rekryteringar är ett mycket bra tillskott som kommer stärka såväl teamet som Archus i stort, säger Michael Larsson, vd på Archus Development, i ett pressmeddelande.

Både Frederick och Christofer tillträder sina tjänster i början av juni.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev