Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Arkitektbyrå anställer fyra på ett bräde

Publicerad: 29 augusti 2022, 17:31

Stina Kjaer, Alena Zhuk, Biljana Ilic och Nils Rutqvist är nyanställda på BSK Arkitekter.

Foto: BSK Arkitekter

BSK Arkitekter växer och förstärker inom både arkitektur och inredning med fyra nya anställda.


Ämnen i artikeln:

BSK Arkitekter

BSK Arkitekter har anställt arkitekten Stina Kjaer, Alena Zhuk som CFO, arkitekten Biljana Ilic och Nils Rutqvist som inredningsarkitekt.

– Vi är mycket glada över den här förstärkningen på BSK Arkitekter. Det är ett viktigt tillskott att möta efterfrågan inom både arkitektur och inredning. Vi är inne i flera spännande projekt inom både stadsbyggnad och kontor där vi behöver förstärka med ytterligare kompetens. Något vi jobbar mycket med just nu är återbruk, vilket flera av våra nya medarbetare har god erfarenhet av, säger Lise-Lott Söderlund, vd, i ett pressmeddelande.

Läs även: 40 unga byggtalanger att hålla koll på: Här är morgondagens stjärnor i byggbranschen

Arkitekten Stina Kjaer kommer närmast från Koncept och har flerårig erfarenhet av konceptutveckling och projektering. Hon har arbetat som gestaltningsansvarig arkitekt och utvecklat varumärkesbyggande arkitektur och interiörer för bland annat Egmont-koncernen, foodtech-bolaget Agtira, SAS, Polarn o. Pyret samt projekterat skolmiljöer och myndighetsbyggnader.

Alena Zhuk, ny CFO, kommer från Patriksson Group, Innan det jobbade hon på Cheil Nordic.

Arkitekten Biljana Ilic kommer närmast från Blå Arkitektur Landskap där hon fokuserade på design och projektutveckling av främst flerbostadshus, radhus och privata villor. Tidigare har hon arbetat som arkitekt i Serbien där hon har utbildat sig vid universitetet i Belgrad.

Inredningsarkitekten Nils Rutqvist kommer från SVT och Expo som dekorsnickare där han byggde studios och scenografi. Han är utbildad på konstfack som designer.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

BSK Arkitekter

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.